Iris van der Schoot – Natuurgeneeskunde en Orthomoleculair Advies

Natuurgeneeskunde


Is zo oud als de weg naar Rome en in onze moderne tijd nog steeds vernieuwend met eigentijdse inzichten en wetenschappelijke onderbouwing.

Eenvoudige methoden om je lichaam en geest te reinigen, want onze maatschappij is doordrenkt met gifstoffen. Heb je ooit gerealiseerd dat als je het kassabonnetje in de supermarkt aanpakt wat voor chemicaliƫn je dan met je vingers aanraakt? Opstapeling van toxische stoffen in het lichaam verstoort je hormoonbalans en stimuleert o.a. obesitas en diabetes type 2. Ook de dagelijkse interne stress die we ervaren kan je draagkracht belasten. Door je lichaam regelmatig te reinigen met eenvoudige reinigende methoden laat je die ballast los, waardoor ziekteprocessen minder kans krijgen, je hoofd helderder wordt, je beter kunt denken en je fysieke vitaliteit vergroot.

iris-natuurlijk-adviesOns lichaam en de natuur zijn zo geprogrammeerd dat het streeft naar optimaal functioneren; als je een wondje hebt geneest het vanzelf. Natuurgeneeskunde ondersteunt dat zelfhelend vermogen van het lichaam. Het gebruikt middelen die niet schadelijk voor het lichaam mogen zijn en reinigen het inwendig milieu van je organen en weefsels. Natuurgeneeskunde is holistisch omdat het zowel het lichaam als de ziel betrekt in het begrijpen en behandelen van klachten. Graag geef ik jou persoonlijk advies voor jouw specifieke klacht maar ook adviezen over een juiste leefstijl waardoor je gezond ouder kunt worden met zo min mogelijk klachten, met een mooie huid en voldoende energie om dat in je leven te doen wat je voldoening geeft.

Ondersteuning bij o.a. hoge bloeddruk, overgewicht, ontstekingen, buikklachten, spijsverteringsproblemen, allergieklachten, hoofdpijnen en gewrichtsklachten etc.

Aangesloten bij LVNT. Lidnummer: 16.052
Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten