Iris van der Schoot – Natuurgeneeskunde en Orthomoleculair Advies

Het doel van de therapie:

Met behulp van voeding en indien nodig natuurlijke voedingssupplementen je gezondheid en vitaliteit herstellen of verbeteren en zo mogelijk preventief klachten voorkomen.

Het eerste consult & intakegesprek

Tijdens het eerste consult nemen we een INTAKEFORMULIER door wat je ook al van te voren kunt downloaden. Hiermee gaan we samen op zoek naar de oorzaak van je klacht en kijken we welke aanpassingen in je leefstijl nodig zijn om gezonder en meer in balans te komen. Op basis hiervan komt er een behandelplan. Het eerste consult duurt meestal een uur.

Laboratorium onderzoek

Naar aanleiding van de klachten kan laboratoriumonderzoek gewenst zijn om een exacter beeld van de klacht te krijgen waarop de behandeling kan worden aangepast. Denk aan ontlastingsonderzoek bij darmklachten of onderzoek naar voedingsintoleranties in het bloed bij klachten van intolerantie en allergie. Ook andere laboratorium onderzoeken zijn mogelijk.

Iriscopie

Ook is het mogelijk om onderzoek te doen via iriscopie. Jouw iris is heel persoonlijk net als je vingerafdruk en kan veel vertellen over je lichaam en eventuele lichaamsklachten. Hier kun je er meer over lezen.

Vervolgconsulten

Vervolgconsulten duren meestal een half uur. Hierin wordt de voortgang van het behandelplan besproken en je ervaringen en resultaten hiermee. Een vervolgconsult vind naar behoefte 3 á 4 weken plaats na het intakegesprek. Bij eventueel laboratoriumonderzoek wordt de uitslag hiervan ook besproken.

Indien gewenst of noodzakelijk, kan een vervolg consult ook bestaan uit een of meerdere sessies familieopstellingen en/of EFT. Hierover kunt je meer lezen in het hoofdmenu van deze website onder het tabblad Emotionele begeleiding.

Massage bij pijnklachten is eveneens een mogelijkheid. Hierover meer in het tabblad hierboven.

Tarieven & Voorwaarden

Afspraak consult
Een consult vindt plaats na het maken van een afspraak. Deze afspraak kunt u telefonisch maken of per e-mail. De afspraak is definitief nadat u mijn bevestiging heeft ontvangen.

Intakegesprek € 75,00
Consult van een uur € 60,00
Consult van een half uur € 40,00

Massage van een uur € 60,00

 

Betaling vindt plaats via contante betaling of via pin-betaling. Bovengenoemde tarieven zijn inclusief BTW en eventuele kosten van een laboratoriumonderzoek zijn hierbij niet inbegrepen. De Voorwaarden die ik hanteer kunt u hier inlezen.

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT, de Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundige Therapeuten. Aansluitnummer 16.052. Ongeveer 45 ziektekostenverzekeraars vergoeden gedeeltelijk de behandeling. Check voor de zekerheid uw polis of neem contact op met uw ziektekostenverzekeraar. Voor een overzicht van de vergoedingen kunt u hier kijken. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit vergoedingenoverzicht. Neem bij twijfel contact op met uw verzekeringen. Voor de zorgverlening aan mijn clienten gelden de bepalingen, de beroepscode, de kwalificatie-eisen en het tuchtrecht van de beroepsvereniging VNT en RBCZ.  

 

 


Bij verhindering van uw afspraak
Een annulering of verschuiving van een consult dient 48 uur voor de afspraak bekend te worden gemaakt per e-mail of telefonisch. Bij een latere annulering ben ik helaas genoodzaakt u alsnog het volledige tarief te berekenen vanwege de gereserveerde tijd op uw naam.

 

 

 

 

 

 

 

 Massage bij pijnklachten

Heb je last van nek- of rugklachten, of spanningshoofdpijn dan kan een massage verlichting geven. Ik werk o.a. met klassieke massage
en Rebalancing technieken wat een ontspannend effect heeft op je spieren en gewrichten. Je wordt uitgenodigd de spanning in je lichaam los te laten en ruimte voor jezelf in te nemen.

 

 

 

Aangesloten bij LVNT. Lidnummer: 16.052
Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten