Iris van der Schoot – Natuurgeneeskunde en Orthomoleculair Advies

Bach Bloesem

iris-van-der-schoot-bachbloesemDe Bach Bloesem therapie is bedoeld om emoties en kwalen die je dwarszitten om te vormen naar de positieve pool. Dat gebeurt door de tegenovergestelde deugd te ontwikkelen.

De Bach bloesem van de Witte Paardenkastanje wordt genoemd bij malende gedachten en de uitwerking is dat het verruimend en bevrijdend werkt. Dr. Bach heeft de bloesems ontdekt door in de natuur te zwerven op zoek naar een bepaalde bloem waarvan hij de genezende kwaliteit in zich zelf kon voelen. Zo heeft hij voor 38 verschillende negatieve emotionele stemmingen een passende remedie gevonden. De bloesem remedies zijn een zachte methode die niet kan schaden, het kan naast voedingsadvies en voedingssupplementen gebruikt worden.

iris-van-der-schoot-kruidenDe Bach methode kijkt naar de oorzaak van de emotie of de klacht, en ziet die in de onbalans van de persoonlijkheid en de ziel van de mens. Door te luisteren naar onze innerlijke stem en niet te oordelen over andere mensen kunnen we fouten in onze persoonlijkheid corrigeren volgens dr Bach. Het effect is dan vreugde, vrede en gezondheid.

Wij hebben allemaal de kracht om onszelf te helen en de Bach Remedies zijn het geschenk wat dr Bach aan de wereld heeft nagelaten om ons zelf te helen.

37 bloesems en de remedie Bronwater vormen de set waaruit ik voor jou een persoonlijke bloesem remedie kan samenstellen.

 

Aangesloten bij LVNT. Lidnummer: 16.052
Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten